Po planifikoni një event në Tiranë dhe kërkoni një restorant cilësor në shërbim kateringu ? Tashmë e keni gjetur. Ne kemi një menu të larmishme për çdo shije dhe pothuajse çdo madhësi. Berlin Catering ka asistuar në evente të panumërta , takime shitjesh, evente festive te kompanive,konferenca, ceremonitë e çmimeve, eventet e daljes në pension dhe shumë më tepër. Cilido qoftë rasti, ne ofrojmë menu të gjerë që do t'i përshtatet nevojave tuaja specifike. Keni një kërkesë të veçantë? Ju mund të hartoni menunë tuaj dhe madje të përfshini recetat tuaja të preferuara!

Pronotoni tani online

Rezervoni tavolinën tuaj


Chat on WhatsApp