Të freskëta për ju!

Specialitetet tona

Të freskëta për ju!

Menuja jonë

Të freskëta nga Restorant Berlin!

Prenoto online

Në websitin tonë të ri kemi shtuar opsione për tua bërë klientëve tanë më të lehtë rezervimin me ne! Plotësoni formularin në të djathtë dhe stafi ynë do t’ju telefonojë në pak miunta për të konfirmuar prenotimin tuaj!

042260737

Ndër restorantet më cilësorë

Rreth Restorant Berlin

Restorant Berlin ofron ushqimin më të mirë në Tiranë që nga viti 1992. Restoranti ynë ndodhet në qendër të Tiranës. Në mes të një atmosfere të mrekullueshme, ju mund të zgjidhni të darkoni brenda restorantit tonë ose mund të shijoni verandën tonë! Ne ofrojmë ushqim tradicional shqiptar dhe një shkrirje të kuzhinës ndërkombëtare me një larmi të madhe gatimesh, në mënyrë që të gjithë të shijojnë përvojën e duhur të ngrënies! Ne ofrojmë gjithashtu një përzgjedhje të verërave mesdhetare dhe kiliane, në mënyrë që të mund t'i shoqëroni ato me pjatat tuaja.

shiko më shumë
about
Chat on WhatsApp